Bayramiç'teki cinayetle ilgili olarak 5 kişi tutuklandı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde üç gün önce bir kişinin darp edilerek öldürülmesi olayı çözüldü. 21 Haziran...

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde üç gün önce bir kişinin darp edilerek öldürülmesi olayı çözüldü. 21 Haziran 2011 sabahı sanayi sitesinde ölü bulunan Yılmaz Kuşçu (55)'nun katil zanlıları olarak beş kişi gözaltına alındı.
Emniyete götürülen Ceyhun G. (19), Mustafa S. (18), Timur Ö. (21), Ekrem K. (22) ve Çağlar T.'nin, (21) cinayeti işlediklerini kabul ettiği öne sürüldü. Olayı ayrıntılı bir şekilde anlatan zanlıların, aralarında para konusunda başlayan tartışmanın kavgaya dönüştüğünü, sonra da taş ve sopalarla Kuşçu'yu dövdüklerini söylediği iddia edildi. Sorguları tamamlanan beş zanlı, sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlılardan Ceyhun G. 'nin, ilçede haftalık yayımlanan yerel bir gazetede muhabirlik yaptığı, o gün de fotoğraf makinesiyle olay yerine giderek cinayet haberini yazdığı ortaya çıktı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz