Bayramın ikinci gününde kurbanlık satışları devam ediyor

İstanbul'da, bayramın ikinci gününde kurbanlık pazarlarında satışlar devam ediyor. Satışlardan menun olan da var umduğunu...

İstanbul'da, bayramın ikinci gününde kurbanlık pazarlarında satışlar devam ediyor. Satışlardan menun olan da var umduğunu bulamayan da. Bugünden sonra ise dönüşler başlayacak.
Kurban bayramının ikinci gününde kurban pazarlarında hareketlilik devam ediyor. İlk gün kurbanlarını alamayan vatandaşlar ikinci günde satıcılarla kıyasıya pazarlığa tutuştu.
İşler dolayısıyla ilk gün kurban kesemediğini ifade eden Akın Çatal, “Çalıştığım için kurban ikinci güne kaldı. Etinin yağsız olması nedeniyle keçiyi tercih ediyorum. Keçi aldım.” dedi.
Keçi etinin kolestrol yapmadığını ve daha lezzetli olduğunu ifade eden satıcı Vedat Kurt da, “Keçi satıyorum sadece. Bu bayram satışlarımız normaldi. Çok iyi de değil, çok kötü de değil.” diye konuştu.
Satışlarının iyi olduğunu kaydeden Eren Satkın ise, ithal hayvanlardan olumsuz etkilendiklerini kaydetti. Satkın, “Baştan çok güzeldi. Sonra ithaller nedeniyle biraz bozuldu. Buna da şükür diyelim ama daha iyi olmasını bekliyorduk. Bizim satışlarımıza iyi diyebiliriz ama zarar eden arkadaşlarımız var. Allah onların yardımcısı olsun. 120 kurbanlığım vardı 25 tanesini geri götürüyorum. 40 tane getirip 3 tane satan arkadaşlarımız var.” ifadelerini kullandı. Az da olsa ikinci günde de satışlar olduğunu belirten Satkın, “Umut dünyası bekliyoruz. Fiyatlar konusu da müşteriyle satıcı arasında herkes ne tutturabilirse. Kim kimi yenerse. Bir miktar tabi fiyatları indirdik biz de.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz