Bayramın üçüncü günü de yağışsız

Türkiye’nin büyük bölümünde bayramın üçüncü gününde de yağış beklenmiyor. Depremin yaşandığı Van’da ise sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı görülecek.

ANKARA (ANKA) - Türkiye’nin büyük bölümünde bayramın üçüncü gününde de yağış beklenmiyor. Depremin yaşandığı Van’da ise sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı görülecek.

Bayramın üçüncü günüde de yurdun büyük bölümünde yağış beklenmiyor.

Yapılan meteorolojik değerlendirmelere göre, Doğu Karadeniz kıyıları ile Bitlis, Hakkari, Şırnak ve Van çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin edilirken, yağışların yağmur ve sağanak, Bitlis, Hakkari, Şırnak ve Van çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Reklam
Reklam

Marmara, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeyi ile Kuzey Ege’nin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer sis olayı, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı görülmesi öngörülüyor.

Depremin vurduğu Van ise yarın parçalı ve çok bulutlu aralıklı kar yağışlı geçecek. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı görülecek. (ANKA)