Bayramlaşmak Bahanesiyle Apartmandan Ayakkabı Çaldılar

Konya’da bayramlaşma bahanesiyle girdikleri bir apartmandan 7 çift ayakkabı çalan 3 kişi, devriye gezen polis...

Konya’da bayramlaşma bahanesiyle girdikleri bir apartmandan 7 çift ayakkabı çalan 3 kişi, devriye gezen polis ekibi tarafından yakalandı.

Olay, merkez Karatay ilçesi Hacıveyiszade Mahallesi Hacıveyiszade Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hırsızlık suçlarından kaydı bulunan E.K. (28), M.Ş.D. (19) ve R.D. (19), 10 katlı bir apartmanın girişinde bulunan zile bastıktan sonra hoparlörden seslenen kişiye bayramlaşmak için geldiklerini söyleyip kapıyı açtırdı. Kapının açılmasından sonra apartmana giren hırsızlık şüphelisi 3 kişi, katları dolaşarak kapıların önünde bulunan yeni ayakkabıları alıp binadan ayrıldı. Çaldıkları ayakkabıları poşetlere dolduran hırsızlık şüphelileri, Fetih Caddesi’nde devriye gezen polis ekibi tarafından fark edildi. Polisler tarafından durdurulan şüphelilerin poşetlerinin içinden 3’ü çocuk, 4 yetişkin ayakkabısının çıkması üzerine şahıslar gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki ifadelerinin ardından 3 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: