Bayramlaşmaya gitti, Bayram Otel'de depreme yakalandı

Van'daki ikinci depremde hayatını kaybeden Tevfik Koç (59), yaşadığı yer olan İzmir'de toprağa verildi. Aslen...

Van'daki ikinci depremde hayatını kaybeden Tevfik Koç (59), yaşadığı yer olan İzmir'de toprağa verildi. Aslen Vanlı olan Koç, Kurban Bayramı dolayısıyla gittiği memleketinde depreme Bayram Otel’de yakalandı. İzmir’e 12 yıl önce yerleşen Koç’un cenaze namazı, Evka-4 semtindeki Huzur Camisi'nde ikindi namazından sonra kılındı, ardından Topçular Mezarlığı'nda defnedildi.
Serbet meslek sahibi Tevfik Koç, Gülizar Koç'la evliydi ve birisi kız altı çocuğu bulunuyordu. Kızlarından birini, 23 Ekim 2011'de Malatya’da evlendirmişti. Düğünden sonra eşini orada bırakarak, Van’daki akrabalarıyla bayramlaşmaya gitmişti. Arifeden önceki cuma günü bayramlaşmalara başlayan Koç’un, fakirlere et dağıtıp helâlleştiği de belirtildi. İzmir’de yaşayan oğlu Vahap Koç, ”Bayramın dördüncü günü, Bayram Otel’in altındaki Bes Van Turizm'in yazıhanesinde İzmir’e dönmek için bilet alırken ikinci depreme yakalanarak vefat etti.” dedi. Tevfik Koç’tan geriye, torunu Enes Koç (3) ile İzmir Saat Kulesi önünde çektirdiği hatıra fotoğrafı kaldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz