Bayramlıklar sevgi mağazasından

Büyükşehir Belediyesi Sevgi Mağazaları, Kurban Bayramı’nda ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı mağdur vatandaşların giyim ihtiyaçlarının giderildiği Sevgi Mağazaları her sene olduğu gibi Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü. Paranın değil sevginin geçtiği Sevgi Mağazaları 9 günde bin 750 kişinin giyim ihtiyacını karşılayarak bayrama mutlu girmesini sağladı.

Büyükşehir Belediyesi’nin temel ihtiyaçlarını karşılayamayacak olan vatandaşlara yönelik hizmetlerinden olan Sevgi Mağazası, muhtaç vatandaşların dertlerine çare olmaya devam ediyor. Mağdur vatandaşların giyim ihtiyaçlarının ücretsiz karşılandığı Sevgi Mağazaları her bayram olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da fazla mesai yaptı. 9 gün boyunca geç saatlere kadar vatandaşlara hizmet veren mağazalara gelen aileler alışveriş yapar gibi bayramlıklarını adlı.

Reklam
Reklam

BİN 750 KİŞİNİN YÜZÜ GÜLDÜ
İzmit ve Gebze’de bulunan mağazalar ile muhtaç vatandaşlara hizmet veren Sevgi Mağazaları Kurban Bayramı öncesi 9 günde yaklaşık bin 750 kişinin giyim ihtiyacını karşıladı. Gömlekten ayakkabıya, takım elbiseden kabana kadar birçok temel giyim malzemesinin bulunduğu mağazalardan yaklaşık 175 bin lira değerinde giysi verildi. Maddi imkânı olmayan vatandaşlar böylece yeni bayramlıkları ile ülkemizde her geçen gün önemi artan birlik beraberlik ve sosyal yardımlaşmanın pekiştiği Kurban Bayramı’na girdi.

PARA DEĞİL SEVGİ GEÇİYOR
Sevgi Mağazaları’ndan yararlanmak isteyen vatandaşların fakirlik ilmühaberi ve vukuatlı nüfus kayıt örneği ile mağdur olduğunu belgelemeleri gerekiyor. Böylece Büyükşehir Belediyesi’nin uzman sosyal tespit görevlileri tarafından giyim yardımı yapılacak vatandaşların tespiti yapılıyor. Yardıma hak kazanan vatandaşlara mesaj ve posta ile haber veriliyor. Sevgi Mağazaları’ndan, muhtaç üniversite öğrencileri, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu, Cezaevi, Barınma Merkezi ve Huzurevi’nde kalanlara belirtilen evraklarla giyim yardımı yapılıyor. Çeşitli afetlere maruz kalan ailelere yardımda bulunuluyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz