Bayrampaşa Belediyesinin "Bereket Ekspresi"

SİVAS (AA) - İstanbul'un Bayrampaşa Belediyesince, "Kardeşlik Sınır Tanımaz" sloganıyla başlatılan, "Bereket Ekspresi" Sivas'a geliyor.

SİVAS - İstanbul'un Bayrampaşa Belediyesince, "Kardeşlik Sınır Tanımaz" sloganıyla başlatılan, "Bereket Ekspresi" Sivas'a geliyor. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, "Bereket Ekspresi"nin 9 Temmuz'da Sivaslılarla buluşacağı bildirildi. 2005 yılında "Kardeşlik Sınır Tanımaz" sloganıyla yola çıkan ve Balkanlar'da 9 yıldır, iftar sofraları kuran Bayrampaşa Belediyesi, "Bereket Ekspresi" ile bu yıl Anadolu'da da iftar sofraları kuracak. Ramazan ayı boyunca Anadolu'yu gezerek, toplam 100 bin kişiyi tren garlarında kuracağı iftar sofralarında bir araya getirmeyi hedefleyen Bayrampaşa Belediyesinin "Bereket Ekspresi" 9 Temmuz'da tüm Sivaslıları Tren Garına davet ediyor. Kuran-ı Kerim tilavetinin de okunacağı iftar programında, ilahiler söylenecek, çocuk oyunları sahnelenecek ve folklor gösterileri yapılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz