Bayrampaşalı Iş Adamları Iftarda Buluştu

Bayrampaşa Tekstilci ve Sanayici İşadamları Derneği (BATİAD) üyeleri ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner iftar...

Bayrampaşa Tekstilci ve Sanayici İşadamları Derneği (BATİAD) üyeleri ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner iftar yemeğinde bir araya geldi.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner’in de katıldığı Titanic Otel’de düzenlenen iftar yemeğine çok sayıda Bayrampaşalı iş adamı katıldı. İftar öncesi ilahilerin okunduğu gecede yemek duası yapıldı.

BATİAD’ın Türkiye’nin en önemli sanayi kuruluşlarından biri olduğunu belirten Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, “BATİAD üretiyor. LASİAD, MESİAD ve MÜSİAD satıyor. Demek ki üretim merkezi Bayrampaşa. Atölyeler Bayrampaşa’da. Trikonun merkezi olan Bayrampaşa’dan herkese sesleniyoruz. Bayrampaşa’dan tekstil ürünlerini pazarlıyoruz. Resmi rakamlara göre 350 milyon dolarlık ihracat yaptık. Ümit ediyorum bu daha da artacaktır. Biz de belediye olarak Bayrampaşa’nın cadde ve sokaklarını ışıklandırarak, burayı turizm ve iş merkezi yapmayı hedefliyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Bin kadına bir iş projesiyle 30 kursiyeri fabrikalara yerleştirdiklerini ifade eden BATİAD Başkanı Aydın Erten de, “Başarı bir yolculuktur. Varış noktası değildir. Bu başarı yolculuğunda bizleri destekleyen Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, iş adamlarımız ve halkımıza teşekkür ediyoruz.“ diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: