Bayülgen'in fotoğraf sergisi Doğuş Power Center'da

Okan Bayülgen'in "Yaşam Gücü" değerlerini yansıttığı dev fotoğrafları, Garanti GYO tarafından hayata geçirilen ve konsepti ile Türkiye'de bir ilk olan Doğuş Power Center'da sergileniyor.

Doğuş Power Center'ın iç duvarları, Okan Bayülgen'in Yaşam Gücü konseptinde çektiği görsellerle kaplandı. Okan Bayülgen'in yaşam gücünü fotoğrafladığı kişisel çalışmaları ve ilgi uyandıran ünlü portreleri bienal tarzı sunumlarla 2007 Şubat ayı sonuna kadar ziyaretçilerle buluşacak.

Okan Bayülgen, Doğuş Power Center'ın konseptine ve mağaza karmasına uyarlayarak çektiği siyah beyaz fotoğraflarında; insanların hayattan tat almasını sağlayan an ve tutkuları, onları hayata bağlayan derin güçleri ve toplumu ayakta tutan değerleri soyutlayarak objektifine yansıttı. Merkezde yer alan 15 dev duvar, 14 görkemli bayrak ve 74 gezici büyük fotoğrafla toplam 1.000 metrekare alan sanat ile kaplandı.

Reklam
Reklam

Okan Bayülgen, bu dev boyutlardaki sergisi için 289 film kullanarak 10.404 kare fotoğraf çekti. Çekimler için kendi alanlarında ün yapmış isimler, sokaktan insanlar, müzisyenler, dansçılar ve şirket yöneticilerinden oluşan yüzlerce kişi ile çalıştı. Ünlü isimler arasında Yıldırım Mayruk, Eyşan Özhim, Özgü Namal, Barboros Şansal, Berrak Tüzünataç, Grup Mor ve Ötesi, Zerrin Özer, Nuri Alço ve Erol Günaydın gibi isimler yer alıyor.

Okan Bayülgen'in fotoğraflarıyla yaşam enerjisi ve hayata bakışını görüntülediği sanatsal değerdeki fotoğrafları; 9 Kasım'da Maslak'ta açılan Doğuş Power Center'ın iç duvarlarında, yürüyen merdiven ve asansör aralarında, iç sarkıtlarda ve özel sergi birimlerinde 3 ay süre ile ziyaretçilerle buluşacak.

www.doguspowercenter.com.tr