Bazı Yollar Trafiğe Kapatılıyor

Gaziantep'te çalışma yapılacak bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Gaziantep'te çalışma yapılacak bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Gaziantep'te yol çalışmaları nedeniyle Merveşehir Mahallesi Mehmet Erdemoğlu Caddesi ile 10 Nolu Cadde arasında kalan 2 Nolu Cadde'nin üzerindeki yol trafiğe kapatılıyor.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, yolların çalışma esnasında herhangi bir can ve mal kaybına neden olmaması için trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Yollar kapatıldığında vatandaşların mağdur olmaması için yol güzergahı üzerinde bulunan trafik bilgi ve işaretlemelerini takip etmeleri istenilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

Reklam
Reklam

"Şehitkamil İlçesi Onat Kutlar Mahallesi 2 Nolu Cadde üzerinde kuşaklama kanalı 3. kısım inşaatı çalışmaları esnasında herhangi bir can ve mal kaybına sebebiyet vermemek amacıyla, trafik düzenlemeleri ile ilgili bilgi ve yönlendirme levhaları yerlerine monte edilerek her türlü güvenlik önlemleri alındıktan sonra, Merveşehir Mahallesi Mehmet Erdemoğlu Caddesi ile 10 Nolu Cadde arasında kalan 2 Nolu Cadde'nin 25.06.2012 ile 25.07.2012 tarihleri arasında trafik akışına kapatılmak suretiyle çalışma yapılacaktır."

Muhabir: Zerin Özdilek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: