BBDSO'dan "Saksafon Konçertosu"

BBDSO'dan "Saksafon Konçertosu"

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası (BBDSO), bu haftaki konserinde, Lee Actor'ın "Saksafon Konçertosu"nu seslendirecek.

BBDSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası sanatçısı Fethi Günçer'in solist olarak katılacağı konserde, ünlü besteci Lee Actor'un "Saksafon Konçertosu" eseri sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Şef Can Okan'ın yöneteceği konserde müzikseverler, ilk kez 1787 yılında Prag'da sahnelenen "Don Giovanni" operasının uvertürünü dinleme imkanı bulacak.

Reklam
Reklam

Konserde, 20. yüzyılın en önemli Rus bestecilerinden Prokofiev'in, Joseph Haydn'ın tarzından esinlenerek yazdığı "Klasik Senfoni" de seslendirilecek.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki konser, 7 Şubat Perşembe günü saat 20.00'de başlayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: