BBP: Batılı Ülkeler, Hocalı Katliamında 3 Maymunu Oynadı

BBP Manavgat İlçe Başkanı Nusrettin Karakoç, Hocalı'da sivil masum insanlara yönelik yapılan katliam karşısında Batılı...

BBP Manavgat İlçe Başkanı Nusrettin Karakoç, Hocalı'da sivil masum insanlara yönelik yapılan katliam karşısında Batılı ülkelerin Ermeli lobisine boyun eğerek 3 maymunu oynamaya devam ettiğini kaydetti.

21 yıl önce işlenen insanlık suçundan ikinci defa Cumhurbaşkanı seçilen Serj Sarkisyan'ın da sorumlu olduğunu belirten Karakoç, dünyaya şekillendirmeye çalışan etkin güçlerin Bosna-Hersek, Arakan, Filistin, Suriye ve Hocalıda yapılan katliamda sessiz kalmayı tercih ederken söz konusu petrol olunca Irak ve Libya'da ise bölgenin yeraltı ve yerüstü kaynaklarını sömürmek için savaş silahlarını konuşturmaktan çekinmediğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Karakoç, "21 yıl önce modern zaman dünyasında insanlığın gözü önünde Ermenistan 106 kadın, 83 çocuk ve 70 yaşlı olmak üzere 613 masum Azeri sivili katletti. Bin 275 kişide esir alındı. Maalesef esir alanın bin 275 masum sivilden bugüne kadar hiç bir haber alınmadı. Batı güçler, açık denizlerde öldürülen fok ve caretta caretta deniz kaplumbağalar kadar Hocalıda yapılan soykırıma seslerini çıkarmadı. Bu ayıpla insanlık bir defa daha sınıfta kaldı. Aradan 21 değil, 1021 yılda geçse Hocalıda yapılanları unutmayacağız, unutturmayacağız." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: