BBP Bozüyük İlçe Başkanı İbiş:"Yerel Seçimlerden Alnımızın Akıyla Çıkacağız"

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bozüyük İlçe Başkanı Mustafa İbiş, yerel seçimlere yoğun bir şekilde hazırlandıklarını ve seçimlerden alınlarının akıyla çıkacaklarını

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bozüyük İlçe Başkanı Mustafa İbiş, yerel seçimlere yoğun bir şekilde hazırlandıklarını ve seçimlerden alınlarının akıyla çıkacaklarını bildirdi.

İbiş, partide düzenlediği basın toplantısında, ilçe başkanlığının yeni kurulmasına rağmen kısa sürede büyüdüklerini belirterek, bu nedenle bazı kişilerin partinin güç kaybetmesi için çalıştığını savundu.

Kamuoyunda BBP'nin diğer partilerle birleşerek seçime gireceği yönünde söylentilerin olduğunu ifade eden İbiş, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"BBP sadece seçimlere girmek için kurulmuş bir siyasi parti değildir. Bir fikrin ve misyonun partisidir, bu yüzden tüm Türkiye'de olduğu gibi ilçemizde de tek başımıza yolumuza devam edeceğiz. Partimizin günden güne güçlendiğini gören bazı çevreler suni gündem oluşturarak gücümüze engel olacaklarını zannediyorlarsa, yanıldıklarını göreceklerdir. Çünkü ilçemizde olduğu gibi ülke genelinde de partimize olan güven ve katılım günden güne artmakta, bu da partimizin halkın gerçek sorunlarını dile getirip bunlar için çözümler üreten bir parti olduğunu göstermektedir. Bozüyük'ün ferahı ve hak ettiği kaliteli hizmeti alabilmesi için yerel yönetimde büyük birliğe ihtiyacı vardır."

Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: