BBP: CHP'li Manavgat Belediyesi, kültürel etkinliklerde ideolojik davranıyor

Büyük Birlik Partisi (BBP), CHP'li Manavgat Belediyesi'nin, düzenlediği kültür ve sanat etkinliklerinde ideolojik davrandığını iddia...

Büyük Birlik Partisi (BBP), CHP'li Manavgat Belediyesi'nin, düzenlediği kültür ve sanat etkinliklerinde ideolojik davrandığını iddia etti.

BBP Antalya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Çayır, yaptığı yazılı açıklamada, Manavgat Belediyesi'nin, 29 Mart yerel seçimleri sonrası düzenlediği çoğu kültür ve sanat ekinliğinde, CHP Manavgat İlçe Başkanlığı'nın kendi ideolojisi doğrultusundaki sanatçıları önplana çıkardığını savundu.

Çayır, Manavgat Belediyesi'nin 5 Mart'ta Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi'nde ücretsiz sahneleyeceği 'Aşk Olsun Sana Çocuk' tiyatrosunun, idam edilen Deniz Gezmiş'in hayatını anlattığını ve isminin şair Can Yücel'e ait olan oyunun ideolojik bir oyun olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Çayır, "CHP'li Manavgat Belediyesi, kültür ve sanat etkinliklerinde bugüne kadar hep ideolojik davrandı. Düzenledikleri kültür ve sanat etkinliklerinde kendi ideolojilerine yakın Selda Bağcan, Edip Akbayram gibi sanatçılar konser verdi. Deniz Gezmiş'in hayatını anlatan tiyatro oyununu belediye ücretsiz sahneleniyor. Belediyenin ücretsiz sahnelediği Kanlı Nigar ve Aşk Olsun Sana Çocuk oyunu için kaç lira para ödedi merak ediyoruz. Yine ayrıca, bu oyunların parası belediye bütçesinden mi sponsor karşılığı mı yapıldı, öğrenmek istiyoruz." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz