BBP Genel Başkanı Destici:

GAZİANTEP (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Türkiye'nin nüfusunun 50 milyonu açlık ve yoksulluk sınırının altında yaşıyor" dedi.

Partilere hazine yardımı Destici, son 10 yılda bütçeden siyasi partilere 2 katrilyona yakın yardım aktarıldığını belirtti. Bu yardımların Adalet ve Kalkınma Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi arasında paylaştırıldığını anlatan Destici, "Haram olsun. Bu millet açlık sınırı altında inim inim inlerken 10 yılda 1 katrilyonu bayrağa, televizyona ve reklama savuracaklar. Millet adına söylüyorum haram olsun. Bizim önerimiz ya bu hazine yardımını kaldırın ya da seçime katılan bütün siyasi partilere adil bir şekilde aldıkları oy oranına göre dağıtın. Böylece milletin tüm kesimlerine bu işin yayılmasına fırsat verin" ifadesini kullandı. Destici, konuşmaların ardından partiye katılanlara rozet taktı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz