BBP Genel Başkanı Destici:

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "BBP'nin vatandaşlara sunacağı yerel seçim stratejisi ve politikasını Kemer'de şekillendireceğiz" dedi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "BBP'nin vatandaşlara sunacağı yerel seçim stratejisi ve politikasını Kemer'de şekillendireceğiz" dedi. Kemer'de ilçe teşkilatını ziyaret eden Destici'ye, BBP Genel Başkan Yardımcısı Murat Ekici, BBP İl Başkanı Bekir Bağcı, BBP Kemer Belediye Başkan Adayı Emrah Ayhan ve partililer eşlik etti. Destici, ilçe teşkilatında gazetecilere yaptığı açıklamada, yerel seçimlerin çok önemli olduğunu ve başta Antalya Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm ilçelerde seçime katılacaklarını söyledi. Kemer'i en iyi şekilde yönetebilecek bir aday ile Kemerlilerin karşısına çıktıklarını belirten Destici, "Kemerliler emaneti partimize verdiğinde, yatırımcı, hizmet, kültür ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini görecektir" ifadelerini kullandı. BBP'nin Türkiye'de yerel yönetimlerin en başarılı partisi olduğunu ifade eden Destici, "İktidar partisinin, kara propaganda olarak nitelendirilen bir yöntemi var. 'Belediye iktidardan olmazsa hizmet getiremez' şeklinde propaganda yapıyorlar. Bizim dönemimiz ile iktidar partisinin dönemini karşılaştıralım, eğer üç katından az hizmet yapmışsak ben adaylarımı çekeceğim ve onların adaylarını destekleyeceğim. Belediyeciliğin en güzel örneğini inşallah Kemer'de de buluşturacağız" diye konuştu. Üç gün boyunca Kemer'de olacaklarını hatırlatan Destici, "Kemer'de hem yerel yönetimleri konuşacağız hem de seçim stratejimizi değerlendireceğiz. Ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor. Bu süreci de Kemer'de değerlendireceğiz. BBP'nin vatandaşlara sunacağı yerel seçim stratejisi ve politikasını Kemer'de şekillendireceğiz. Bu nedenle buradaki toplantı bizim için büyük önem taşıyor" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: