Bbp Genel Başkanı Destici Hatay’da

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, kamuoyundaki belirsizliği gidermek için dünyanın gündeminde olan...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, kamuoyundaki belirsizliği gidermek için dünyanın gündeminde olan Hatay'ı yerinde görmek için kente geldiklerini söyledi.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Hatay'a gelen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, beraberindekilerle birlikte ilk olarak Hatay İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç’ı ziyaret etti. Destici burada yaptığı konuşmada, "Herkes Türkiye’de Hatay’ı konuşuyor. Şuan Türkiye’deki terörden sonraki gündem maddesi Suriye, dolayısıyla da Hatay. Yerinde görüp istişare ettikten sonra, sizlerden bilgi aldıktan sonra herhalde daha doğru tespitlerde bulunup, kamuoyuna daha doğru ve sağlıklı bilgiler aktarırız. Çünkü yerinde görmek daha doğru bir şey. İnşallah bugünkü ziyaretlerimizin hem Hatay’ımız için hem de ülkemiz açısından faydalı olacağını düşünüyoruz. Bizde bu sürece bir katkı sağlayabilir miyiz? Özellikle kamuoyunda büyük bir belirsizlik var" dedi.

Reklam
Reklam

İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç ise, "Hatay ülkemizin huzurlu illerinden bir tanesi. Burada halkımızla siyasi partilerimizle, sivil toplum kuruluşlarıyla hep birlikte istişare ederek görüşlerimizi iletiyoruz” diye konuştu.

Destici ve beraberindekiler, daha sonra Hatay Sanayici ve İşadamları Derneği (HASİAD) Başkanı Gülay Gül’ü ziyaret etti. BBP heyeti, burada da Gül’den Suriye olayları ve Hatay ekonomisiyle ilgili bilgiler aldı.

Destici, Antakya Öğretmenevi’nde Suriye’den gelen Türkmen gruplarla bir toplantı gerçekleştirecek. Destici, daha sonra Hatay Nakliyeciler Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz ve yönetim kurulu ile görüştükten sonra basın toplantısı yapacak. Ardından Hatay Valisi Celalettin Lekesiz’i ziyaret edecek olan Destici, Antakya Ticaret Odası Başkanı Hikmet Çinçin ve Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı ziyaret edecek. Son olarak esnaf ziyareti gerçekleştirecek olan BBP heyeti, programını tamamlayarak Hatay’dan ayrılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: