Bbp Genel Başkanı Destici’den Başsağlığı Mesajı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza ise Cenab-ı Allah'tan acil...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza ise Cenab-ı Allah'tan acil şifalar dilerim” dedi.

BBP Genel Başkanı Destici, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK terör örgütü ile güvenlik kuvvetleri arasında çıkan çatışmada 2 Mehmetçiğin şehit, 7 askerin ise yaralandığını büyük üzüntü ile öğrendiğini ifade ederek, “Şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza ise Cenab-ı Allah'tan acil şifalar dilerim” dedi. Destici, mesajında, Hakkari Valiliği'nin basına aktardığı bilgilerde Şemdinli ilçesine bağlı Ortaklar köyü kırsalında terör örgüne yönelik operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri ile teröristler arasında meydana gelen sıcak temas sonucunda 1 askerin, Beytüşşebap'taki hain tuzakta 2. şehidin olduğunun kaydedildiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

BBP Genel başkanı Destici mesajında şunları kaydetti:

“Emperyalist ülkelerin tetikçisi PKK adlı güruhla güvenlik görevlilerimizin arasında devam eden çatışmalarda, necip Türk milleti 2 şehit daha verdi. Şehitler kervanı gün geçtikçe büyüyor. Dökülen kanların hesabını bu millet er geç soracaktır. Hak galebe çalacak ve hainler eninde sonunda hüsrana uğrayacaktır. Cenab-ı Allah, onalar istese de istemese de bu milleti ilelebet yaşatacaktır. Dipsiz, ufuksuz ve boş hayallerle bu kadim milletin huzurunu bozmayı bir meslek haline getirmiş bu yürekleri katı, kalpleri mühürlü, hak ve hakikatten bihaber olan bu güruh, sonunda tarihin karanlık sayfalarında yerini almaya mahkumdur. Dirliğimize bütünlüğümüze uzanan eller kırılacaktır. Şehitlerimize yüce azize ve celle'den rahmet, ailelerine, silah arkadaşlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'ne ve necip milletimize başsağlığı, 7 yaralı askerimize ise acil şifalar niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: