BBP Genel Başkanı Destici'den Genelkurmay Başkanı Özel'e başsağlığı mesajı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Afganistan’ın Başkenti Kabil’in güvenliğinden sorumlu olan Mehmetçikleri...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Afganistan’ın Başkenti Kabil’in güvenliğinden sorumlu olan Mehmetçikleri taşıyan helikopterin düşmesi sonucu 12 askerin şehit olması sebebiyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’e bir başsağlığı mesajı gönderdi.

BBP Lideri Mustafa Destici, mesajında; NATO’nun Afganistan’da faaliyet gösteren Uluslararası Güvenlik Yardım Kuvveti (ISAF) çerçevesinde Türkiye’nin komuta ettiği Kabil Bölge Komutanlığı emrindeki Skorsky tipi helikopterin düşmesi sonucu 12 Mehmetçiğin şehit olmasını büyük bir üzüntüyle karşıladığını belirterek, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’e başsağlığı dileklerini iletti.

Reklam
Reklam

Genel Başkan Destici, mesajında “Vatanı, bayrağı ve milleti için şehit düşen 12 Mehmetçiğimize Yüce Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine sabır, metanet dilerim. Mekanları cennet olsun.” sözlerine yer verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: