BBP Genel Başkanı Destici'den yeni yıl mesajı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, yeni yılın Türkiye'nin tüm fertlerine mutluluk, huzur...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, yeni yılın Türkiye'nin tüm fertlerine mutluluk, huzur ve refah getirmesini, özellikle de bölgede kan ve gözyaşına boğulan, sömürülen milletlerin kurtuluşuna vesile olmasını, dünyaya barış getirmesini dilediğini söyledi.
Mustafa Destici, yeni yıl nedeniyle mesaj yayınladı. 2011 yılının hem ülkemiz hem coğrafyamız hem de dünyamız için büyük acılarla geçtiğine vurgu yapan Destici 2012 yılında inşallah bu tür acılar yaşanmaz temennisinde bulundu. Destici sözlerine şöyle devam etti: "Sözde demokrasi, barış ve insanlık havarisi kesilenler uygulamada bütün dünyadaki mazlum milletlere kan ve gözyaşı döktürmektedir. Vatanlarını yağmalamaktan, topraklarını işgal etmekten, zenginliklerini sömürmekten, canlarını almaktan hiçbir zaman çekinmemişlerdir. Adete bir kan emici gibi yer yüzünü kan gölüne çeviriyorlar. Bunlardan kurtuluşun reçetesi bütün dünyadaki mazlum milletlere öncülük edecek Müslüman Türk Birliğinin kurulmasıdır. Bu emperyalist güçlerin Türkiye deki maşası olan PKK terör örgütü ve onun siyasi uzantıları da ülkemizi kan gölüne çevirme gayreti içindedirler. Bunun için diyorum ki benim ülkemin birinci gündem maddesi terördür. Terör edilene kadar da terör olacaktır. Çünkü terör hem canımıza hem malımıza hemde birliğimize kastetmektedir.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz