Bbp İl Başkanı Ünsal:

BBP Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, terör konusunda İmralı ile müzakereleri değerlendirdi.Büyük Birlik Partisi Bursa...

BBP Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, terör konusunda İmralı ile müzakereleri değerlendirdi.

Büyük Birlik Partisi Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, yaptığı açıklamada, “İktidarın teröristlerle müzakere adı altında yapmış olduğu görüşmeler basına yansıdı. İktidarın söylemiyle çözüm sürecine ihanet. Türk milleti ise, ihanetin ne olup olmadığını anlayamıyor. Çünkü bir yanda devlete kurşun sıkanlar, bölücülük, eşkiyalık yapanlarla devletin pazarlık yaptığına şahit oluyoruz. İhanet boyut değiştirdi. PKK ile pazarlık yapmanın ihanet olmadığını, bu pazarlığı sızdıranların ihanet ettiğine şahit olan ülkeyiz” dedi.

Reklam
Reklam

BBP olarak bu sürecin hiçbir zaman doğru olmadığını belirten Ünsal, “İşin en acı tarafı ise, terör örgütünün faaliyetleri suç olmaktan çıkmasıdır. Terörle mücadele yerine pazarlığı tercih edenlerin, terörün sadece silah bırakmak, sınır dışına çıkması gibi geçici bir çözümden öteye gitmeyecektir. Terörde BBP’nin teklifi olan mobil birliklerle yeterli derecede sonuç alınmış durumdayken, İmralı barış havarileriyle başta ABD ve diğer ülkelerinin dayatması ile yapılan pazarlık sakat olacaktır” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: