BBP Konak İlçe Başkanlığı'na Yükselcan Getirildi

BBP Konak İlçe Başkanlığı'na, Mehmet Kürşat Yükselcan getirildi. Düzenlenen basın toplantısıyla görevlendirme yazısını İzmir İl...

BBP Konak İlçe Başkanlığı'na, Mehmet Kürşat Yükselcan getirildi. Düzenlenen basın toplantısıyla görevlendirme yazısını İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket’ten alan Yükselcan, Konak'ta bundan sonra daha aktif olacaklarını söyledi.

İl Başkanı Bereket ise merhum Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının yıldönümü dolayısıyla bir dizi anma programı düzenleyeceklerini açıkladı. 24 Mart 2013'te Fuar Gençlik Merkezi’nde saat 14.00’te bir panel yapacaklarını, aynı gün BBP Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hakkı Öznur’un, "21. Yüzyılda Bir Alperen-Muhsin Yazıcıoğlu" konulu panele konuşmacı olarak katılacağını belirten Bereket, 25 Mart’ta ise Hatay Üçyol’daki Kulalı Haliloğlu Camisi girişinde, yatsı namazından sonra Mevlit okutup lokma döktüreceklerini söyleyerek İzmirlileri davet etti.

Reklam
Reklam

'İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDE BASİRETSİZLİK VAR'

İzmir metrosu inşaatına değinen BBP İl Başkanı Bereket, “Maalesef İzmir metrosunun yapımı bir türlü tamamlanamadı. 10 yıla yaklaşmış olmasına rağmen bitmemesi düşündürücü. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde bir basiretsizlik var. Başkan Aziz Kocaoğlu, kişilik olarak iyi bir insan ama altyapıda problem var. Bu sorun aşılmadığı sürece birçok proje durur.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: