BBP, Manavgat'taki elektrik kesintilerini Meclis gündemine taşıyacak

Büyük Birlik Partisi (BBP), Antalya'nın Manavgat ilçesinde sık sık yaşanan elektrik kesintilerini Meclis gündemine taşıyacak....

Büyük Birlik Partisi (BBP), Antalya'nın Manavgat ilçesinde sık sık yaşanan elektrik kesintilerini Meclis gündemine taşıyacak.
BBP Manavgat İlçe Başkanı Ali İhsan Kılınç, dünya turizminin gözbebeği Manavgat'ta sık sık elektrik kesintisi olmasının, Türk turizmi adına üzüntü verici olduğunu söyledi.
Sorunun çözümü için imza kampanyası başlattıklarını belirten Kılınç, toplanan imzaları Ramazan Bayramı sonrası ilgili bakanlıklara göndereceklerini kaydetti. Turizm şehri Manavgat'ta yaz aylarında yaşanan elektrik kesintileriyle esnaf ve turizmcilerin turistlere karşı mahçup düştüğünü belirten Kılınç, sorunun çözümü için imza kampanyası başlattıklarını söyledi. Kılınç, topladıkları imzaları TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a göndereceklerini kaydetti.
Kılınç, "Manavgat'ın kendi sınırları içinde Oymapınar ve Manavgat barajları var. Bu iki barajımızda elektrik enerjisi üretiyor. Üçüncüsü Naras'ta yapılıyor. İki büyük barajın olduğu bir turizm şehrinde halen elektrik kesintisi oluyorsa bunda bir tuhaflık var demektir. TEDAŞ abonelerden parayı almasını çok iyi biliyor. Bir kaç gün elektrik parası ödenmezse abonenin elektriğinin kesiyor. TEDAŞ vatandaştan aldığı paranın karşılığını yatırıma dönüştürmek zorunda. Başka bir yerde Manavgat'ta 2 büyük barajın bulunduğu şehirde elektrik kesintisi oluyor dense insanlar inanmaz. Fakat Manavgat'ta elektrik kesintisi bir gerçek." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz