Bbp Mkyk Üyesi Bünyamin Karataş:

BBP MKYK Üyesi ve Niğde İl Başkanı Bünyamin Karataş, AK Parti ile seçimlerde ittifak yapmalarının...

BBP MKYK Üyesi ve Niğde İl Başkanı Bünyamin Karataş, AK Parti ile seçimlerde ittifak yapmalarının veya birleşmelerinin söz konusu olamayacağını söyledi.

BBP MKYK Üyesi ve Niğde İl Başkanı Bünyamin Karataş, partisinin Nevşehir İl Başkanlığı görevine Yavuz Uluer’in atanması dolayısıyla Nevşehir İl Başkanlığında düzenlenen törene katıldı.

Burada konuşan Karataş, Türkiye gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini belirten Bünyamin Karataş, hükümetin dış politikadaki tutumundan dolayı Türkiye’nin komşu ülkeleri ile ilişkilerinin her geçen gün kötüye gittiğini kaydetti. Özellikle Suriye konusunda Türkiye’nin yanlış bir yol izlediğini ve bunun neticesinde komşuları ile ters düştüğünü belirten Karataş: “Ne oldu da daha düne kadar İsrail’in düşmanı olan ülkeler şimdi Türkiye’nin düşmanı oldu? Hükümet dış politikada yanlış işler yapıyor ve buna son vermesi gerek. Türkiye’yi bir savaşın eşiğine çekmek istiyorlar” dedi.

Reklam
Reklam

Zaman zaman kamuoyunda partilerinin AK Parti’ye katılacağı yönünde haberler çıktığını ancak bunun gerçeği yansıtmadığını söyleyen BBP MKYK Üyesi Bünyamin Karataş: “BBP bir misyon, dava partisidir. Bu partinin bir geçmişi ve geleceği var. Biz asla sandık partisi değiliz, kapısına kilit vurulacak bir parti hiç değiliz. AK Parti bugün var yarın yok. Ne AK Parti nede bir başka parti ile birleşmemiz söz konusu dahi olamaz” diye konuştu.

BBP Nevşehir İl Başkanlığı görevine atanan Yavuz Uluer ise törende yaptığı konuşmada, oluşturdukları yeni yönetim kurulu ile birlikte partilerinin Nevşehir’de yeni bir atılım yaparak yerel seçimlere hazırlanması için çaba göstereceklerini kaydetti. Uluer: Çok yakın bir zamanda partimizin Nevşehir’de güçlendiğini ve yerel seçimlere güçlü bir şekilde girdiğini tüm Nevşehir kamuoyu yakından görecektir” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: