BBP MKYK Üyesi Karabulut: "BBP'nin Gündeminde Iki Ana Konu Vardır. Birincisi Terör, Ikincisi Ise Yeni Anayasadır"

Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve partinin basın sözcüsü Ünsal Karabulut, "BBP'nin gündeminde iki ana

Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve partinin basın sözcüsü Ünsal Karabulut, "BBP'nin gündeminde iki ana konu vardır. Birincisi terör, ikincisi ise yeni anayasadır" dedi.

Karabulut, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Derneği'nde düzenlediği basın toplantısında, TBMM'de grubu bulunan partilerin suni gündemler peşinde koştuğunu öne sürdü.

BBP'nin gündeminde iki ana konu olduğunu ifade eden Karabulut, "Birincisi terör, ikincisi ise yeni anayasadır. Türkiye terör belasından kurtulmadığı, yeni bir anayasa yapılmadığı sürece temel problemlerimizin hiçbirisi halledilemez" diye konuştu.

Reklam
Reklam

En sıcak gündem maddesinin Suriye olduğunu kaydeden Karabulut, şunları söyledi:

"İçinde yaşadığımız bu mübarek zaman diliminde, Arakan'da yüreklerimizi parçalayan tablo, Suriye'de yaşanan süreç, İslam ülkelerinin bir ve bütün olarak oluşturacakları İslam Birliği'nin gerekliliğini bir kez daha göstermiştir. Hristiyan aleminin Vatikan'ı var. Ama 2.5 milyarlık İslam aleminin birliği yoktur. Müslümanlar bir araya gelip İslam Birliği'ni kurmadığı müddetçe, İslam Birleşmiş Milletleri'ni kurmadığı müddetçe, böyle bir konsept oluşturmadıkça asla bu zulümler bitmeyecek."

Muhabir: Fatih Mehmet Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: