BBP Nilüfer'de seçim bürosu açtı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Nilüfer İlçe Teşkilatı, milletvekili adayları adına seçim bürosu açtı.<br/><br/>Nilüfer ilçesinde Işıktepe...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Nilüfer İlçe Teşkilatı, milletvekili adayları adına seçim bürosu açtı.

Nilüfer ilçesinde Işıktepe Mahallesi'nde bulunan seçim bürosunun açılışına BBP İl Başkanı Selahattin Çelt, Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın, Osmangazi İlçe Başkanı Emin Er, BBP milletvekili adayları Ekrem Alfatlı, Salih Uçak, Yakup Ayışık, Ömer Ünsal, Mehmet Gebeş, Selçuk Erginay ve çok sayıda partili katıldı.
Açılışta konuşan BBP Bursa İl Başkanı Selahattin Çelt, vatandaşların hem iktidar partisinden, hem muhalefet partilerinden sıkıldığını vurguladı. Bundan dolayı, BBP’nin mutlaka Meclis'te temsil edilmesi gerektiğini aktaran Çelt, “Milletimizden her evden en az bir oy talep ediyoruz.” dedi.
BBP seçim bürosunun hayırlı olması temennisinde bulunan BBP Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın, seçim meydanlarındaki iktidar muhalefet arasındaki atışmaları seviyesiz bulduklarını belirtti.
Bazı kişilerin, ‘oyunu şu partilere verirsen oyun boşuna gider’ gibi gayri ahlaki kara propaganda yatıklarını aktaran Aydın, “BBP 19 senelik şerefli bir mazi ile aziz milletimizden aldığımız her oyu birer emanet görüp, asla o oylara ihanet etmeden hareket edeceğiz.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz