BBP Sivas Merkez İlçe Yönetimi, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivas Merkez İlçe Başkanı Ömer Ağdoğan ve yönetim kurulu üyeleri, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivas Merkez İlçe Başkanı Ömer Ağdoğan ve yönetim kurulu üyeleri, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Ağdoğan, Belediye Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen basınla tanışma programında yaptığı konuşmada, 27 Mayıs'ta gerçekleştirilen kongrede başkanlığa seçildiğini anımsattı.

Delegelere teşekkür eden Ağdoğan, yönetim kurulunu basın mensuplarına ve Sivas kamuoyuna tanıtmak adına bu programı düzenlediklerini söyledi. Ağdoğan, "Sevdiğimiz ve hizmetini talip olduğumuz bu ülke, bu millet ve bu şehir için üstlendiğimiz bu vazifede, üzerimize düşeni layıkıyla yapmak için önce Allah'ın inayeti, sonra sevenlerin dualarına muhtacız" dedi.

Reklam
Reklam

Hakkari'deki terörist saldırıyı kınayan Ağdoğan, saldırıda şehit düşen 8 askere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diledi. Ağdoğan, yaralı askerlere de acil şifa dileğinde bulundu.

Muhabir: Seyit Ahmet Eksik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: