BBP, Somali'ye yardım kampanyası başlattı

Büyük Birlik Partisi (BBP), Antalya'nın Manavgat ilçesinde Doğu Afrika'da açlıkla mücadele eden insanlara destek için...

Büyük Birlik Partisi (BBP), Antalya'nın Manavgat ilçesinde Doğu Afrika'da açlıkla mücadele eden insanlara destek için yardım kampanyası başlattı.
BBP Manavgat İlçe Başkanı Ali İhsan Kılınç, açlıkla kıvranan ve hayatta kalma mücadelesi veren Somali halkına yardım kampanyası başlattıklarını ve vatandaşlar destek beklediklerini söyledi.
Başlattıkları kampanyaya oğlunun da kumbarasından biriktirdiği paraları vererek destek olduğunu aktaran Kılınç, televizyon ekranında Somali'de açılıktan kemikleri çıkan ve gözleri baygın baygın bakan çocukları görünce yüreğinin burkulduğunu söyledi.
Ramazan ayı sonuna kadar sürecek olan kampanyalarında toplanan parayı Kızılay ve Kimse Yok Mu Derneği aracılığıyla ulaştıracaklarını belirten Kılınç, yardımlarla Somalili annelerin yüzünü güldürmek istediklerini kaydetti.
Kılınç, "Somali, son 60 yılın en kurak yılını yaşıyor. İki ay içinde 30 bin Somalili çocuk açlıktan öldü. Somali'ye zamanında yardımlar ulaşmazsa 30 bin çocuk daha ölecek. Çocukları ölmemesi için anneler çaresizlik içinde kıvranıyor. Yardımlarımızla Somalili annelerin yüzünü güldürelim." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz