Bbp’den Koster Tepkisi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, İmralı ile için tahsis edildiği iddia...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, İmralı ile için tahsis edildiği iddia edilen kostere tepki gösterdi.

Ömer Ünsal, terörist başının neyin karşılığı olarak hediye yağmuruna tutulduğunu söyledi. İmralı için koster tahsis edilmesini eleştiren Ünsal, “Çok uzun sürmez PKK başını evlendirip ailesiyle aslanlar gibi babasının malı gibi adada yaşarlar çoluk çocuğa karışırlar. Buna vesile olanlar ağlayarak, altında takmaktan utanmaz ve arlanmaz adamlar biz de var gözüküyor. Gelinen noktada açlık grevleri ve idamla ülkenin gündeminin değiştirildiğini görüyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

İktidarın idamı geri getirme düşüncesi konusunda ümidinin artık kalmadığını söyleyen Ünsal, “Burada maksat her şey hazır iktidar hazır, muhalefet hazır, millette hazır aslında ama tamam olarak ikna olmuş değiller. Olmaz olmaz demeyelim diyorum artık. Ömrümüz olmaz deyip olanları konuşmakla geçti. Birileri, PKK başını, ağlayarak, acındırarak, onun sırtını sıvazlayarak serbest bırakma çabasında bunun için bu çaba sarf ediyor” diye konuştu.

İmralı’ya sefer yapan Koster’i eleştiren Ünsal, “Ada tahsis ettik. Şimdide koster. Açıklama bekliyorum PKK başının aylık masrafı ne kadar? Hangi mahkumun yakının ulaşım masrafları devlet tarafından özel bir araç tahsis ediliyor. Onu millet olarak merak ediyorum. Bunun TCK, CMK veya ilgili başkaca mevzuatta karşılığı var mıdır bilemiyorum. Şayet özellikli olanlara karşı böyle bir kanun varsa da teröriste böyle bir hizmeti milletçe kabul etmemiz mümkün değil” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: