Bbp'den Mhp'ye Anlamlı Ziyaret

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocasinan İlçe Başkanı Ömer Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocasinan İlçe Başkanı Ömer Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocasinan İlçe Başkanı Serkan Tok ve yönetimini ziyaret etti.

BBP heyetini sıcak bir ortamda karşılayan MHP ilçe başkanı Tok ve yöneticiler, BBP Kocasinan ilçe yönetiminin kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı memnun olduklarını ve BBP'lilere teşekkürlerini ilettiler.

Sohbet havasında geçen görüşmede, güncel konular üzerinde değerlendirmeler yapıldı. Bir çok konuda aynı söylemlerde bulunan heyetler bu ve bunun gibi karşılıklı ziyaretlerin sıklaştırılması gerektiğini söylediler.

Reklam
Reklam

BBP Kocasinan İlçe Başkanı Ömer Yıldız, "Ülkemizde ender liderlerden olan ve yaşamının büyük bir kısmını Ülke ve Millet için hizmet etmiş olan MHP eski Genel Başkanı rahmetli Alparslan Türkeş'in vefatının 16. ölüm yıl dönümünde MHP'yi ziyaret etmek gerekliliği sebebiyle buradayız. Alparslan Türkeş ve Muhsin Yazıcıoğlu, gibi liderler yaşamış veya yaşatılmış olsaydı AKP hükümeti ve işbirlikçileri bugün Millet ve Ülke'yi bölme hesapları yapamazlardı. Ülkemiz zor bir dönemden geçmektedir. Bu süreç Osmanlı İmparatorluğu'nun topraklarının paylaşıldığı dönemdeki işgal baskısının bir benzerini bugün Türkiye Cumhuriyeti devleti psikolojik bir baskı yaşamaktadır. Bu baskılara yandaşlık eden AKP hükümeti, ABD, israil ve Avrupa Birliğinin dayatmalarına teslim olmuş durumdadır" dedi.

MHP Kocasinan İlçe Başkanı Serkan Tok ise "Ömer Başkanın sözlerine katılıyorum. Ülkemizin ve Milletimizin bu meseleleri aşmasının tek yolunun seçimlerden geçtiğini biliyoruz, bu sebeple seçimler için çok sıkı bir çalışma yapıyoruz ve daha da yapacağız. Sağduyulu düşünen bütün siyasi partilerin AKP hükümetinin Oslo'da başlayan, İmralı'da bitirilen ve Yüce Türk Milletinden saklanan bölgesel bir Kürt eyaleti çalışmalarını insanlarımıza anlatmak gerekmektedir. Biz MHP olarak bunu yapacağız, eminim ki BBP ve diğer siyasi partiler de bunu yapacaktır" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Görüşme sonrası Serkan Tok, BBP'ye iade-i ziyareti en kısa zamanda gerçekleştireceklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: