BBP'den "milli iktidar" kurultayı

ANKARA (ANKA)- Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, 15 Nisan'da gerçekleştirecekleri Olağanüstü Büyük Kurultaylarının "milli iktidara giden en önemli kilometre taşı" olacağını söyledi.

Yazıcıoğlu, 15 Nisan'da yapacakları Olağanüstü Kurultay ile ilgili istişare toplantısı yapmak için İl Başkanlarıyla parti genel merkezinde bir araya geldi. Toplantıda konuşan Yazıcıoğlu, 15 Nisan'daki kurultaylarının "milli iktidara giden en önemli kilometre taşı" olacağını söyledi. Kurultaylarının adını "Milli İktidar Kurultayı" koyduklarını ifade eden Yazıcıoğlu, "BBP, daha çok mezhep ve etnik çatışmayı körükleyen BOP'un taşeronu olmayacak, AB kapılarında sorgulanmayacak, kendi öz kaynaklarıyla ülkenin sorununu üstlenecektir" dedi.

Reklam
Reklam

AKP'nin Türk Milletinin tüm umutlarını söndürdüğünü ileri süren Yazıcıoğlu, "Rüzgarla gelenler, rüzgarla gideceklerdir" dedi. BBP'nin toparlanmanın, milli iktidara yürümenin adresi olduğunu kaydeden Yazıcıoğlu, Türkiye'nin her tarafını karış karış gezdiğini ve gittiği her yerde halkın kendisini kucakladığını söyledi ve tüm vatandaşları BBP çatısı altında buluşarak, "milletin derin vicdanını iktidar yapmaya" çağırdı.