BBP'li Kılınç: Terörün amacı kaos oluşturmak

Antalya'da Büyük Birlik Partisi (BBP) ilçe başkanları, Kayseri'de Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan bombalı saldırıyı kınadı.

BBP Manavgat İlçe Başkanlığı'nda bir araya gelen ilçe başkanları istişare toplantısı öncesinde, Pınarbaşı Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan terör saldırısını lanetledi.

BBP Serik İlçe Başkanı Halil Güzel ve Manavgat İlçe Başkanı Ali İhsan Kılınç, yaptıkları açıklamada, bu tür eylemlerin amacının ülkede kaos oluşturmaya yönelik olduğunu vurguladı.

Ülkenin iç ve dış güvenliğini sağlayan polis ve Mehmetçiğe yapılan her türlü saldırıyı lanetlediklerini belirten Ali İhsan Kılınç, terörün kökü kazınıncaya kadar operasyonların aralıksız sürmesi gerektiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Terör örgütü PKK'nın kan ve gözyaşından beslendiğini dile getiren Kılınç, bu tür taşeron örgütlerin amacının ülkede kaos ortamı oluşturarak, Türkiye'nin dünyada her alanda söz söyleme ve etkinlik gücünü kırmak olduğunu ifade etti.

Kılınç, "Polisimize ve askerimize yapılan her türlü saldırıyı lanetliyoruz. Şehit polisimiz Ahmet Gebel'e Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ile 18 yaralı vatandaşımıza acil şifa diliyoruz. Hükümetten terörün kökü kazınıncaya kadar üzerine kararlılıkla gitmesini istiyoruz. Teröristleri ininde yok etmek için bölgede acil mobilize birlikler kurulmalı. Terör konusunda uzman olmalı. Terör örgütünün halkı korkutmaya yönelik bu tür eylemler milletimizi hiç bir zaman yıldırmayacaktır." dedi.

BBP Serik İlçe Başkanı Halil Güzel de yaptığı açıklamada, emniyet güçlerine ve sivil masum vatandaşlara yapılan her türlü saldırıyı lanetlediklerini kaydetti.

(CHA)

Anahtar Kelimeler: