BBP'li Ünsal: Hiçbir Parti Ile Görüşmemiz Olmadı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, geçtiğimiz günlerde Genel Başkan Mustafa Destici’nin...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, geçtiğimiz günlerde Genel Başkan Mustafa Destici’nin Bursa’daki konuşmalarının çeşitli basın ve medya kuruluşları tarafından farklı algılandığını belirtti. Ömer Ünsal, “BBP’nin gündeminde yeri olmadığını ve hiçbir parti ile direkt ya da endirekt görüşmelerin söz konusu olmadığını ve gerçeği yansıtmamaktadır.” dedi.

BBP’nin hedefinde yerel seçimlerin olduğuna işaret eden Ömer Ünsal, “Bu tür söylentiler yıllardır her seçim döneminde çıkmakta. Bunlarla BBP’nin yükselişinin önüne geçilmek istenmekte. Artık BBP Türkiye’nin 5. partisi oldu. Bunun bilinci içinde tüm gücümüzle önümüzdeki yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Bundan sonra milletimizin vicdanındaki hak ettiği yeri alacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Türkiye’nin birinci gündeminin terör olduğuna işaret eden Ömer Ünsal, “Ülkemiz her sabah yeni bir gündemle uyanmakta. Bu gündemler ise suni olup sadece milletimizi oyalamaktan öteye gidemiyor. Kısır ve çatışmacı muhalefetin kendi aralarındaki Ali Cengiz oyununda öteye gitmemekte. Ama her gün şehit verdiğimiz ülkemizde terörü ve terörle mücadeleyi kimse gündemine almıyor. Terörle mücadele ile ilgili, iktidar her sözün altında kalmıştır. Görünen odur ki kalmaya da devam edecektir.” diye konuştu.

"BBP YEREL SEÇİMLERDE SIÇRAMA YAPACAKTIR"

Yerel seçimlerle ilgili görüşlerini de açıklayan Ömer Ünsal, “BBP olarak kalkınan Anadolu ve GÖR (Güvenlik-Özgürlük-Refah) projesi gibi çeşitli çalışma ve programların yanı sıra, yerel seçim hazırlıklarımızda var.” dedi. Özellikle yerel seçimleri partisi adına bir sıçrama olarak gördüğünü aktaran BBP Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, sözlerini şöyle tamamladı: “Bizler, Büyük Birlik hareketinin dumura uğramaması için milletimizin vicdanı ve gönlündeki yerini her dem taze tutmaya devam edeceğiz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: