BBP'ye Katılımlar

BİLECİK (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Bozüyük İlçe Başkanı Mustafa İbiş, partiye katılımların her geçen gün artarak devam ettiğini bildirdi.

BİLECİK Bozüyük İlçe Başkanı Mustafa İbiş, partiye katılımların her geçen gün artarak devam ettiğini bildirdi. BBP'nin ilkeli siyaset yaptığını ve dik duruşunu her kesime karşı gösterdiğini belirten İbiş, yaptığı açıklamada, bu duruşu gören vatandaşların da kendi partilerini tercih ettiğini söyledi. Son bir ay içinde diğer siyasi partilerden istifa ederek, BBP'ye katılanların sayısının 180'e ulaştığını ifade eden İbiş, "2014 yılında yapılacak yerel seçimlerine, parti teşkilatımızın tüm birimleri olarak var gücümüzle hazırlanıyoruz. Amacımız, Allah'ın da izniyle yerelde Bozüyük Belediye Başkanlığı'nı kazanmak. Parti kadrolarımızı da bu amaca göre hazırlanıyoruz. Bozüyüklü hemşerilerimizden, partimize güç vermelerini istiyoruz. Partimiz'e olan katılımlar her geçen gün artarak devam ediyor" dedi. İbiş, BBP'nin, kurulduğu günden bu yana çizgisini değiştirmeyen tek siyasi parti olduğunu sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz