Bdp Binası Önünde Bırakılan Şüpheli Araç Polis Ekiplerini Harekete Geçirdi

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Şırnak'ın Silopi ilçe binası önünde yaklaşık 4 gündür bekleyen yabancı...

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Şırnak'ın Silopi ilçe binası önünde yaklaşık 4 gündür bekleyen yabancı plakalı şüpheli araç polis ekiplerine hareketli anlar yaşattı.

Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 4 gün önce kimliği belirsiz kişiler tarafından BDP Silopi ilçe binası önüne yabancı plakalı bir araç park edildi. BDP'lilerin araçtan şüphelenmesine üzerine olay yerine polisler çağrıldı. Olay yerine kontrol altına alan polisler araçta incelemelerde bulundu. Yapılan araştırmaların ardından aracın çalıntı olabilme ihtimali üzerine çekici ile otoparka gönderildi. Araçta yapılan incelemelerde çalıntı olma ihtimali haricinde her hangi bir olumsuzluk görülmediği belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: