Bdp Cezaevine Yürüyecek

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Genel Merkezi'nin, açlık grevini sürdürenlere destek amaçlı yeni eylem kararları...

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Genel Merkezi'nin, açlık grevini sürdürenlere destek amaçlı yeni eylem kararları aldığı belirtildi.

BDP Hakkari İl Başkanı Rahmi Kurt, yarın Bulvar Caddesi üzerinde bulunan BDP binası önünde saat 12.00’de toplanarak Kapalı Cezaevi önüne kadar yürüyüş düzenleneceğini belirtti. Kurt, açlık grevinde bulunan tutsaklara destek amaçlı düzenleyecekleri yürüyüşe herkesin davetli olduğunu söyledi.

Ayrıca, Türkiye genelinde olduğu gibi Hakkari’de de akşam saat 19.00 sıralarında eş zamanlı olarak ışık söndürme eylemi yapılacağını anlatan Rahmit Kurt, "Işıklar söndürülerek yerine mumlar yakılıp balkonlara çıkılacak. Açlık grevindekilere destek amaçlı yapılacak eyleme herkesin destek vermesini istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: