BDP Elazığ'ın Yazıkonak Beldesinde Projelerini Anlattı

BDP Elazığ Yazıkonak Belediye başkan adayı Ortaç, bir miting düzenledi.

Barış Ve Demokrasi Partisi Yazıkonak Belediye başkan adayı Halef Ortaç, il yönetimi ve Elazığ Belediye başkan adayanında aralarında bulunduğu, Partililer Yazıkonk’ta bir miting düzenledi.

Yazıkonak’ta düzenlenen mitin öncesi partililer halaylar çekerek gönüllerince eğlendiler. Yazıkonak belediye başkan adayı Halef Ortaç yaptığı açıklamada seçilmesi halinde nasıl bir belediyecilik yapacaklarını anlattı.

BDP Yazıkonak belediye başkan adayı Halef Ortaç yaptığı açıklamada,” Bizim Hizmet anlayışımızın temel taşı şeffaflık olacaktır.

Reklam
Reklam

Şeffaflık gizli saklının olmamasıdır. Yazıkonaklılarınü, Belediyenin gelir ve giderlerinden haberdar olmasıdır. Bizim yönetimimizde belediyenin gelir ve gider kalemleri 3 aylık periyotlarla ilan panosuna asılacak ve Belediyenin WEB sayfasında yayınlanacaktır.

Bu şekilde tüm Yazıkonaklılar istedikleri anda mali verileri kontrol imkanına sahip olmuş olacaklardır.

Katılımcılık, yazıkonaklılarn karar alma sürecine bizzat iştirak etmesi anlamına gelmektedir. Katılımcılık Beldemizle ilgili önemli kararlara belde halkının yön vermesi, şekillendirmesi demektir.

Bu amaçla belediye Meclis toplantılarımızı halka açacağız. İsteyen her Yazıkonaklı beldemizle ilgili önemli kararların alındığı meclis toplantılarına katılabilecektir. Burada görüşünü ve önerilerini dile getirebilecektir” dedi.

Belediye Başkan Adayı Halef Ortaç Yazıkonak beldesinde 6 mahalleyi doğal gazada kavuşturacaklarını ifade ederek, yapacakları belediyecilik hizmetlerinde halka açık şeffaf bir belediyecilik sergileyeceklerini ve muhtarları kahvehane köşelerinden kurtarıp muhtarlar için ofisler yapacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Yapılan konuşmaların ardından Belediye meclis üyeleri dede seçmenlere tanıtıldı.

Ajans23/Buşra KESKİN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: