Bdp İl Genel Meclisi Üyeleri Çalışmaları Anlattı

Muş’un Bulanık ilçesinde, Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) İl Genel Meclis üyeleri, ilçede yapılan çalışmalar...

Muş’un Bulanık ilçesinde, Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) İl Genel Meclis üyeleri, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İHA muhabirine çalışmalar hakkında bilgi veren BDP İl Genel Meclisi üyeleri Seracettin Çiftçi ve Arafat Kardağı, 2012 ve 2013 yıllında ilçe, belde ve köylerde yapılanları değerlendirdi. İlçede var olan sorunları tespit edip, çözüme dair çalışmaların devam ettiğini dile getiren Kardağı ve Çiftçi, hizmet için ellerinden gelen bütün çabayı sarf edeceklerini ifade ederek, “İlçe, belde ve köylerde asfalt çalışmaları yapıldı. Bunun yanı sıra eğitim alanında yine çok önemli çalışmalar yaptık. Bazı köylerde yaşanan içme suyu ve sulama suyu sorunlarını çözdük. Köylerde cami ve taziye evlerine de yardımlar yapıldı. Ayrıca kanalizasyon sorunlarını da yine çözmeye çalıştık. Biz halkımız için her türlü hizmeti yapmaya geldik ve yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz