BDP Milletvekili Birtane Hastaneye Kaldırıldı

Mardin'de dün başlayan "BDP ve Blok Toplantısı"nda fenalaşan BDP Kars Milletvekili Mülkiye Birtane, hastaneye kaldırıldı.

Mardin'de dün başlayan "BDP ve Blok Toplantısı"nda fenalaşan BDP Kars Milletvekili Mülkiye Birtane, hastaneye kaldırıldı.

Mardin Erdoba Elegance Hotel'de yapılan "Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) ve Blok Toplantısı"nda bayılan Birtane, Yalım Belediye Başkanı Abdulkerim Adam ve BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı.

Birtane'ye ilk müdahalenin acil serviste yapıldığı belirtildi.

Öte yandan Mardin Tabipler Odası Başkanı Dr. Kamuran Yıldırım, Mülkiye Birtane'yi ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Hastane çıkışında gazetecilere açıklama yapan Yıldırım, milletvekilinin aşırı sıcaktan dolayı bayıldığını belirterek, "Bayılmasını Diyarbakır mitinginde gazın direk boğaza ve ciğerlerine yaptığı etkiye bağlıyoruz. Milletvekilimiz, mentol takviyesiyle kendisine geldi. Şu an durumu iyi. Müşahede altında tutmaya devam edeceğiz" dedi.

Muhabir: Abdülhalim Çelik / Şengül Oymak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz