Bdp'den Oturma Eylemi

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Kars İl Başkanlığı, cezaevlerinde süren açlık grevlerine destek vermek için...

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Kars İl Başkanlığı, cezaevlerinde süren açlık grevlerine destek vermek için Faikbey Caddesi At Heykeli önünde oturma eylemi yaptı.

Aralarında BDP Kars Milletvekili Mülkiye Birtane’nin de bulunduğu BDP’liler, İl Başkanlığı önünden başlayarak At Heykeli önüne geldi. Buradan AK Parti İl Başkanlığı önüne geçmek isteyen BDP’lilere polis müsaade etmedi. Ellerindeki siyah çelengi AK Parti İl Başkanlığı önüne koymak istediklerini belirten BDP’lilere polis izin vermeyerek çelengi At Heykeli önüne koyarak burada açıklama yapmalarını istedi. At Heykeli önünde basın açıklaması yapan BDP’liler, daha sonra siyah çelengi buraya bıraktı.

Reklam
Reklam

Cezaevlerinde süren açlık grevine destek vermek amacıyla bir süre At Heykeli önünde oturma eylemi yapan BDP’liler, daha sonra milletvekili Mülkiye Birtane ile birlikte parti binasına gitti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: