Bdp’li Kadınlardan Meşaleli Yürüyüş Hazırlığı

Hakkari'de BDP Kadın Meclisi ve Demokratik Özgür Kadın Hareketi (DÖKH) öncülüğünde açlık grevlerine dikkat çekmek...

Hakkari'de BDP Kadın Meclisi ve Demokratik Özgür Kadın Hareketi (DÖKH) öncülüğünde açlık grevlerine dikkat çekmek amacıyla yapılacak meşaleli yürüyüş için çarşı merkezinde davetiye dağıtıldı.

Cezaevlerinde devam eden açlık grevlerine dikkat çekmek için BDP Kadın Meclisi ve DÖKH’ün şehir merkezinde yarın ortaklaşa yapacağı meşaleli yürüyüş için 2 bin davetiye dağıtıldı. Konu ile ilgili basına açıklama yapan BDP Kadın Meclisi Sözcüsü Nesibe Gültekin, Hakkari’deki bütün kadınların yapacakları meşaleli yürüyüşe katkı sunmalarını istedi. Gültekin, ”Açlık grevleri bugün 62. gününe girdi. Bizler Hakkarili kadınlar olarak buna sessiz kalamayız. Onun için yarın saat 15.30’da BDP Hakkari il binası önünden, belediye önüne kadar bir meşaleli yürüyüş düzenleyeceğiz. Yapacağımız yürüyüş için kent merkezinde ve mahallelerde 2 bin davetiye dağıttık. Hakkari’de yaşayan bütün kadınların yürüyüşümüze katkı sunmalarını bekliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: