BDP'li meclis üyesi, kadın memura saldırdı

Muş Belediyesi BDP’li meclis üyesi Muzaffer Sonduk, iddiaya göre belediye imar işlerinde çalışan Şehir Plancısı Burçak Uzel'e saldırdı.

Diğer belediye çalışanlarının araya girmesi ile kadın personel dayak yemekten son anda kurtulurken, çıkan arbedede odadaki eşyalar zarar gördü.
Olay dün Belediye İmar İşleri Müdürlüğü'nde meydana geldi. Belediye meclis üyesi Muzaffer Sonduk, imarla ilgili özel bir işi için girilmesi yasak olan bölümden içeri girince, kendisini uyaran İmar İşlerinde görevli memur, Şehir Plancısı Burçak Uzel ile tartıştı. Uzel, üzerine yürüyen meclis üyesinden kurtulmak için diğer bölüme kaçtı. Fakat BDP’li meclis üyesi de kadın personelin peşinden koştu. Kadın memurun çılıkları üzerine diğer çalışanlar Sonduk'a engel olmaya çalıştı. Çıkan arbedede imar işlerinde bulunan bilgisayarlar yere düşerek zarar gördü.
**AK PARTİLİ BAŞKAN: ŞİKAYETÇİ OLACAĞIZ**
Belediyeye gelen polis tarafından gözaltına alınan meclis üyesi ve bir arkadaşı, karakola götürüldü. Arbedenin saniye saniye kaydedildiği belediyenin güvenlik kamerası görüntülerini basına dağıtan Belediye Başkanı AK Partili Necmettin Dede, "Olayı kınıyorum. Gereken yapılacaktır. BDP’li meclis üyemizden ve diğer şahıstan şikayetçi olacağız. Bir bayana yapılan bu saldırıyı hiç tasvip etmiyorum. Bu arkadaşlara fiziki olarak karşılık verecek biri olsaydı durum böyle olmazdı. Ben çalışanlarımın arkasındayım" dedi.
DHA