BDP’li Milletvekili Toplantı Esnasında Bayıldı

Mardin’de iki günden beri devam eden BDP'nin blok toplantısında bayılan BDP Kars Milletvekili Mülkiye Birtane...

Mardin’de iki günden beri devam eden BDP'nin blok toplantısında bayılan BDP Kars Milletvekili Mülkiye Birtane hastaneye kaldırıldı.

Mardin Erdoba Otel’de düzenlenen toplantı esnasında fenalaşan BDP’li Mülkiye Birtane, Yalım Belediye Başkanı Abdulkerim Adam tarafından Mardin park hastanesine kaldırıldı. Birtane’nin ilk tedavisi acil serviste yapıldı.

Hastanede kendisini ziyaret eden Tabipler Birliği Mardin Şube Başkanı Dr. Kamuran Yıldırım, “Milletvekilimiz otelde aşırı sıcakların da etkisi ile bayılmış. Bayılmasını Diyarbakır Mitingindeki gazın direk boğaza ve ciğerlerine yaptığı etkisine bağlıyoruz. Mentol takviyesi ile kendisine geldi. Şu an durumu iyi. Müşahede altında tutmaya devam edeceğiz.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz