BDP'li Mutlu: Barış Ve Demokrasi Tüm Vatandaşlarımız Için Önemli

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Eş Başkan Yardımcısı Yüksel Mutlu, barış ve demokrasinin tüm vatandaşlar...

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Eş Başkan Yardımcısı Yüksel Mutlu, barış ve demokrasinin tüm vatandaşlar için önemli olduğunu kaydetti.

Barış ve Demokrasi Partisi Kırşehir İl Teşkilatı'nın organize ettiği kutlamalara BDP'li Yüksel Mutlu da katıldı. Yüksel Mutlu, barış ve demokrasin tüm ülke halkının yararına olduğunu vurgulayarak herkesin çözüme destek olmaya çağırdı.

Diyalog ve müzakere sürecinin sağlıklı yürümesi için temkinli ve rehavete kapılmadan hareket edilmesi gerektiğini söyleyen Mutlu, “Barış ve çözüm süreci sadece Kürtlere için değil, tüm halkımız için önemlidir. Barış ve demokrasi tüm vatandaşlarımıza gereklidir. Onun için tüm toplum elini taşın altına koyması gerekmektedir. Bu sebeptendir ki bu seneki Nevruz oldukça önemlidir.” dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından Nevruz ateşi yakıldı. Vatandaşlar, Nevruz ateşinin yakılması ile birlikte şarkılar eşliğinde eğlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: