BDP'li Tuncel, Dağdaki Kadın Tecavüz Sorusunu Cevapsız Bıraktı

Türkiye'yi kadına tecavüz konusunda eleştiren BDP İstanbul Milletvekili Sabahat Tuncel, terör örgütünün kamplarındaki kadına tecavüz...

Türkiye'yi kadına tecavüz konusunda eleştiren BDP İstanbul Milletvekili Sabahat Tuncel, terör örgütünün kamplarındaki kadına tecavüz olayları konusundaki soruyu ise cevapsız bıraktı.

BDP İstanbul Milletvekili Sabahat Tuncel, Meclis'te 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü nedeniyle basın toplantısı düzenledi. Kadına yönelik şiddet konusunda en çok sorun yaşanan yerlerden birinin Türkiye olduğunu öne süren Tuncel, Parlamento'da yapılan yasal düzenlemelerin yetersiz kaldığını iddia etti.

Toplantı sonunda bir basın mensubunun 'Kadına şiddetten bahsettiniz, dağa çıkan PKK'lı kadınların tecavüze maruz kaldığı ifade ediliyor, ne diyorsunuz?' şeklindeki soruya Tuncel, "Bu soru nereye konulacağı belli olmayan bir soru." diye cevap verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: