BDP'liler, Kayacık Karakolu Önünde Toplandı

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Diyarbakır İl Başkanlığı öncülüğünde toplanan bir grup, Lice olaylarında hayatını...

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Diyarbakır İl Başkanlığı öncülüğünde toplanan bir grup, Lice olaylarında hayatını kaybeden Medeni Yıldırım’ı anmak için Fis köyünde toplandı. Buradan Kayacık Karakolu önüne yürüyüş düzenleyen BDP'liler, basın açıklaması yaptı.

BDP'liler öğlen saatlerinde once Fis Ovası’nda bir araya geldi. PKK flamaları ve Abdullah Öcalan pankartları açan grup, Lice-Diyarbakır karayolunu kısa süre trafiğe kapattı. Grup buradaki eylemin ardından Kayacık karakoluna doğru yola çıktı. Kayacık köyü girişinde otomobillerinden inen göstericiler, Jandarma karakoluna kadar yürüdü. Güvenlik güçleri, karakol önünde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: