"BDP'lilerin Teröristlerle Buluşması"

MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, "Teröristlerle o bölgedeki milletvekillerinin bayramlaşma havasında pozlar vermesi, sarılmaları bütün ülkemizde, milletimizin gönlünde yara

MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, "Teröristlerle o bölgedeki milletvekillerinin bayramlaşma havasında pozlar vermesi, sarılmaları bütün ülkemizde, milletimizin gönlünde yara açmıştır" dedi.

MHP Malatya İl Başkanlığında bayramlaşma programı düzenlendi. Partililerin yanı sıra İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin'in de iştirak ettiği bayramlaşmada konuklara kayısı çikolatası ikram edildi.

İl Başkanı Yıldız, burada yaptığı konuşmada, Ramazan Bayramı'nın Malatyalılara, Türk milletine ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını, huzur ve birlik getirmesini diledi.

Reklam
Reklam

İslam coğrafyası üzerinde oynanan oyunların son bulmasını istediklerini bildiren Yıldız, Müslüman ülkelerdeki yöneticilerin uyanması ve ülkelerinde kardeş kanının akıtılmasına engel olmaları gerektiğini söyledi.

Türkiye'deki terör olaylarına değinen Yıldız, bin yıldır birlik ve beraberlik içinde yaşanılan Anadolu topraklarında kardeşlik, birlik ve beraberliğin devam etmesini temenni ederek, şöyle konuştu:

"Ülkeyi bölmek için uğraşan teröristlerle o bölgedeki milletvekillerinin bayramlaşma havasında pozlar vermesi, sarılmaları bütün ülkemizde, milletimizin gönlünde yara açmıştır. Bu milletvekillerinin teröristlerle değil, devletle, milletle birlik olunduğu zaman bu ülkenin daha iyi idare edilebileceğini ve kardeşliğin tesis edilebileceğini görmelerini diliyorum."

Muhabir: Yeter Erdine

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: