Beats Audio’lu ultrabook geliyor

HP, geçtiğimiz hafta ”Spectre” adlı modele ait bir video yayınlamıştı.

Video, ürün hakkında fazla detay vermese de Spectre’nin bir Ultrabook olma ihtimali yüksek görünüyor. HP dün ikinci videoyu yayınlayarak birkaç detay daha verdi.
İlk videoda cam yüzeylere ve ”Envy Spectre” ismine dikkat çekiliyordu. HP’nin ilk Ultrabook’u olan Folio 13, daha fiyat/performans odaklı bir ürün olduğundan Envy serisinde tasarım odaklı bir Ultrabook fikri, Spectre için en mantıklı açıklama gibi. Envy serisinin diğer modellerinde alüminyum kasa ve Beats audio ses sistemi özellikleri ön plana çıkıyor. Görünüşe göre Spectre de aynı özelliklere sahip.
İkinci videoda Spectre yan kısımdan görülebiliyor. Ürünün genel tasarımı hakkında yorum yapmak zor olsa da oldukça ince olduğu görülüyor. Bu durum Ultrabook iddilarını doğrular nitelikte. Ayrıca yan kısımda Beats logosu da mevcut.
Spectre hakkında halen yeterince bilgi sahibi değiliz. Ancak 2 videonun ardından tanıtımın çok uzakta olmadığını söyleyebiliriz. HP’nin 10 Ocak’ta başlayacak CES’te yeni Ultrabook’unu tanıttığına şahit olabiliriz.
[ ****](http://www.scroll.com.tr/63405/beats-audiolu-ultrabook-geliyor/)