Bebeği Camiye Bıraktılar

Bebeği Camiye Bıraktılar

Şanlıurfa’da kimliği belirsiz kişiler bir günlük bebeği cami avlusuna bıraktı. Cami imamı tarafından fark edilen bebek önlem amaçlı hastaneye götürüldü.

Olay, Karaköprü’de Hacı Abdulrahman Ademoğlu Camiinde meydana geldi. Öğlen namazının ardından camiye bırakılan bebek, Cami İmamı Ali Ergül tarafından fark edildi. Namaz sonrası havludan ağlama sesi geldiğini duyan imam Ali Ergül ses gelen yere baktığında erkek gömleğine sarılı halde terk edilen bebeği gördü.

Cami imamı Ali Ergül olayı hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Alınan ihbarın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri talihsiz bebeği muayene etti. Bir günlük olduğu anlaşılan ve Herhangi bir sağlık problemi olmadığı öğrenilen bebek ambulansla Şanlıurfa Çocuk Hastanesine götürüldü. Cami İmamı Ali Ergül ise öğlen namazının ardından ayakkabılıkların olduğu kısımdan bebek sesi geldiğini, ses gelen yere gittiğinde bebeği gördüğünü söyledi.

Reklam
Reklam

Polis, bebeği cami avlusuna bırakan kimliği belirsiz kişinin bulunması için çalışma başlattı. Soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: