Bebeğini camdan atan kadın akıl hastanesinde

Beyoğlu’nda erkek arkadaşının evinde doğurduğu bebeğini tuvaletin penceresinden apartman boşluğuna atan kadın, hastane tedavisinin ardından Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi.

Önceki gün Beyoğlu Sururi Çeşme Sokak 16 numaralı binanın 5. katındaki dairede meydana gelen olayda, geceyi erkek arkadaşının evinde geçirdiği öne sürülen 6 aylık hamile Ece Y. (23) sabaha karşı doğum yapmış, istemediği bebeği evin tuvalet camından apartman boşluğuna atmıştı.

Çamaşır asan bir kadının durumu fark etmesi üzerine yakalanan kadın gözaltına alınmıştı. Rahmindeki plasenta parçalarının alınması için Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan ve 2 gündür hastanede tedavi altında tutulan Ece Y., taburcu edildi. Genç kadının görüntülenmemesi için ambulans, hastanenin morg kapısına yanaştırıldı. Annesi ve sivil polislerle hastaneden çıkan genç kadın, basın mensuplarını görünce yüzünü tülbentle kapattı. Görüntülenmemek için hastaneye geri gitmeye çalışan kadın, ambulans doktorunun uyarısı üzerine devam edip ambulansa bindi. Genç kadın, akıl sağlığının yerinin olup olmadığının araştırılması için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne götürüldü.

Reklam
Reklam

İHA

Anahtar Kelimeler: